Twintigers

“Nothing will ruin your 20’s more than thinking you should have your life together already.” 

Heb je niet de goede studie gekozen en wil je opnieuw kiezen? Of ben je pas afgestudeerd en vind je het moeilijk om je toekomst de juiste richting te geven?

 

Op school, tijdens je studie en thuis is je meer dan 20 jaren verteld hoe anderen (docenten, ouders en andere volwassenen) graag zien zoals je je gedraagt. Op school moet je cijfers en punten halen, net als alle anderen. Maar wat maakt jou nu uniek? Heb je dat ooit onderzocht? Welke talenten heb jij?

 

Als je twintiger bent krijg je voor het eerst te maken met de volledige vrijheid en verantwoordelijkheid om zelf keuzes te maken die gaan over jou. Waar wordt jij nu gelukkig van? Waar sta jij ‘s ochtends voor op?

 

Ik gun het jou als twintiger om jezelf te kennen. Je hele leven ligt nog voor je en het leeft zo fijn om vanuit je eigen persoonlijkheid, behoeftes, normen & waarden en talenten, je toekomst vorm te geven. Zowel in relaties als in je carrière.

 

Ik help je met kiezen door, samen met jou, te onderzoeken wie jij werkelijk bent en wat jij met jouw tijd wilt doen.  Het is jouw tijd!