Over mij

Waarvoor kom jij ’s ochtends met plezier je bed uit? Wat zijn jouw belangrijkste waarden en talenten? Ik geloof dat persoonlijk leiderschap begint met het bewust zijn van wie jíj bent en wat jij écht belangrijk vindt.

Ik vind het heel belangrijk dat wat ík denk, niet hoeft te weerspiegelen hoe jij denkt. Iedereen is anders en dat respecteer ik – wat zeg ik, dat bemoedig ik juist! Ik geloof in gelijkwaardigheid. Niemand is beter dan een ander. Me inleven in iemand anders, daar ben ik goed in. Ik streef ernaar om het beste in jou naar boven te halen zonder dat mijn normen en waarden zich ermee bemoeien. Jij bent jij, en jij bent oké.

 

 

In mijn werk begeleid ik iedereen die zichzelf beter wil leren kennen. Want als je weet wie je bent, wat je kunt, wat je belangrijk vindt en wat je wilt, kun je (opnieuw) eigenaarschap nemen van je leven.

 

Dat helpt bij het maken van keuzes, in welke levensfase je ook zit.

“Als je besef hebt van wie je bent, wat je wilt, wat je kunt en van wat jij belangrijk vindt, dan kun je in vrijheid je eigen koers varen (jou zijn!).”

Bekijk hier wat ik je bied:

– Coaching voor Twintigers

Persoonlijkheidstesten Core Value Index  en/of Talent Motivatie Analyse

Als je vastloopt in je werk, of je pensioen wilt plannen kan ik je helpen. Kijk hiervoor op deze pagina:

Loopbaan en Pensioen

In welke levensfase je ook zit, je kunt altijd kiezen om de dingen anders te doen!

 

Dank je wel voor het lezen van mijn ‘over-mij’ pagina. Mocht je mij beter willen leren kennen, maak dan gerust (geheel vrijblijvend) een afspraak met mij. Dat kan via whatsapp of telefoon (06 1998 1227) maar mag ook gerust via e-mail: info@katjasteintjes.nl