Talent Motivatie Analyse

“Mensen functioneren het best, komen zelf in actie en zijn het meest betrokken als ze werk doen dat in lijn ligt met hun talenten, capaciteiten en competenties.”

Als je de TMA (Talent Motivatie Analyse) hebt gemaakt dan heb je inzicht in je sociale-, beïnvloedende-, leidinggevende- en organisatorische talenten gekregen en weet je veel over wat je motiveert en over hoe je emotionele balans is.

 

De TMA is een wetenschappelijk onderbouwd instrument en biedt concrete handvatten voor persoonlijke ontwikkeling en ontwikkeling van competenties. De TMA laat ook zien, onder welke omstandigheden jouw talenten het best tot hun recht komen.

 

Ik gebruik de TMA graag bij vraagstukken over talenten, (ontwikkelbaarheid van) competenties en bij inzichten over communicatie- en managementvoorkeuren.

 

De TMA is naast persoonlijke ontwikkeling ook goed in te zetten bij vragen over doorgroeien binnen een organisatie. Heb ik aanleg voor bepaalde competenties? En zijn de competenties, die ik nodig heb voor deze nieuwe functie, goed ontwikkelbaar?

Daarnaast gebruikt ik de TMA ook bij teamontwikkeling. Welke talenten hebben we in ons team? Wat zijn onze valkuilen en waar kunnen we ons als team in verbeteren?

 

Wil je meer weten?
Neem gerust contact met mij op via 06 1998 1227.
Ik vertel je er graag over.